Rogier én Frank reageren op scheidingsgeruchten

Scheiding Frank en Rogier
Door: Eva Steins
27-11-2020

Deze week was het hoge woord er dan eindelijk uit: Frank Jansen kondigde de scheiding met zijn Rogier Smit aan. Na maandenlang moddergooien via de bladen en conflicten die op straat lagen was de koek op. Nu blijkt de vork anders in de steel te zitten…

Het Paleis voor een Prikkie-duo shockeerde de showbizz-wereld toen werkelijk ál hun relatieproblemen op straat kwamen te liggen. Via de blad hingen de mannen de vuile was buiten en deden zij de ene na de andere nare onthulling over elkaar. Door de maanden heen zagen we Frank langzaam afstand nemen van Rogier, tot het punt dat Rogier zijn eigen appartement betrok.

Scheiding

De scheiding die velen al lang en breed zagen aankomen is nu aangekondigd door Frank. In de Privé vertelde hij dat het echt over en uit is tussen hem en Rogier. Hij kondigde in het blad hun scheiding aan.

,,Rogier is ervan op de hoogte dat ik een streep heb gezet. Het is definitief over en uit tussen ons. Het is jammer dat het zo is gelopen, maar het is niet anders”, aldus Frank. Hij onthult jarenlang blind van verliefdheid te zijn geweest en liet zich slecht behandelen door zijn echtgenoot.

,,Uit liefde voor Rogier ben ik jaren blind geweest voor de manier waarop hij mij behandelde. Al die tijd ben ik ook doof geweest voor de op- en aanmerkingen van mensen uit mijn omgeving die me wezen op de manier waarop Rogier met mij omging.”

Liefde

Nu ontkennen zowel Frank als Rogier stellig de scheiding. Zij onthullen dat er niets klopt van het verhaal wat er in de Privé stond. Aan RTL Boulevard vertelt Frank dat hij degene die het artikel schreef al maanden niet heeft gesproken. ,,Het is je reinste lariekoek”, aldus Frank. Rogier sluit zich hierbij aan: ,,Spreken is zilver, zwijgen is goud.”

Ook eert Rogier Frank met een liefdesverklaring. Op Instagram plaatst hij een romantische foto van hem samen met Frank, in een innige knuffel.Bij het bericht schrijft hij een duidelijk statement.

,,Liefde overwint. Alleen wij weten het echte verhaal.” Ook plaatst hij er een hashtag bij met ‘liefde van mijn leven’

Meer DenD