Rogier Smit heeft geen tv-ambitie meer: ‘Ik wil een Airbnb beginnen’

Rogier is de tv wereld zat
Door: Charlotte Wijnen
05-01-2022

Rogier Smit staat niet meer te springen om op televisie te komen. Na zijn ontslag bij RTL ziet hij een hele andere toekomst voor zich. ,,Ik ben van plan om een Airbnb te beginnen.”

Het tv-succes van duo Rogier Smit en Frank Jansen was maar van korte duur. Hoewel de twee nog steeds niet officieel zijn gescheiden, is er nu wel een definitief einde gekomen aan hun gezamenlijke tv-droom. RTL ontbond het contract dat goed was voor meer dan een half miljoen per jaar.

Frank wil wel nog tv maken

Dat het duo niet meer samen hoeft te werken betekent natuurlijk goed nieuws, maar aan de andere kant is het nog maar de vraag of ze ooit nog aan de bak komen op televisie. Frank hoopt van wel, maar dan uiteraard zonder Rogier. ,,Het was niet te doen met Rogier”, aldus Frank in weekblad Weekend. ,,Ik hoop dat ik nog tv mag maken, maar ik weet het niet. Ik ben in ieder geval helemaal vrij.”

Rogier heeft grote plannen

Hoewel Frank wel graag terugkeert op televisie, wil Rogier eigenlijk niets meer weten van de tv-wereld. ,,Mensen vragen mij regelmatig of ik nog ambities heb om op tv terug te keren. Ik zeg nooit ‘nooit’, maar echt te springen sta ik niet”, legt Rogier uit in weekblad Party. ,,Ik vind mijn rust op dit moment belangrijker.”

Rogier wil eerst zijn leven opbouwen samen met zijn nieuwe vriend Marco. Maar in de toekomst heeft hij grote plannen. Pasgeleden is hij verhuisd naar een enorme woning in het centrum van Leeuwarden. ,,Ik ben van plan om hier een Airbnb te gaan beginnen. Het huis is zo groot, daar kan ik makkelijk nog kamers van verhuren en dat geeft ook inkomsten, want van de lucht kan niemand leven.”

Meer DenD