Rogier Smit op zoek naar nieuwe liefde

Rogier zoekt een nieuwe liefde in zijn leven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De scheiding met Frank is nog niet eens rond of Rogier staat alweer te popelen om zich te binden aan een nieuwe man. Op Instagram heeft hij een oproep geplaatst en vertelt hij waar zijn nieuwe partner aan moet voldoen.

Na twee jaar lang moddergooien, lijkt er eindelijk een einde te komen aan de vechtscheiding van Frank Jansen en Rogier Smit. Binnenkort zullen de twee oog in oog met elkaar staan in de rechtbank van Den Haag.

Handtekening

,,Ik hoop dat alles nu rondkomt”, aldus Frank in weekblad Weekend. ,,Ik vraag al een paar jaar om gewoon een handtekening te zetten, maar dat doet ‘ie maar niet. Ik heb geen idee of hij het nu wel gaat doen, misschien doet hij het wel weer niet.”

Omdat Rogier maar geen handtekening wil zetten, zou je denken dat hij nog bezig is met zijn voormalige liefde. Maar niets blijkt minder waar: Rogier is alweer op zoek naar een nieuwe man in zijn leven.

Oproep aan alle vrijgezelle mannen

In een filmpje op Instagram doet hij een oproep aan alle vrijgezelle mannen. ,,Ben jij niet oppervlakkig, lijk je op Bradley Cooper of Hugh Grant, hou je van wandelen met de hond op zondag en uitgaan op vrijdagavond? Dan ben ik de aangewezen persoon voor jou”, luidt zijn oproep.

Tags

Frank JansenoproepRogier Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie