Rogier Smit reageert fel op gerucht nieuwe vriend

Reactie Rogier op gerucht nieuwe vriend
Door: Charlotte Wijnen
24-11-2021

Rogier Smit heeft gereageerd op het gerucht over zijn nieuwe vriend. Want hoewel hij maar al te graag laat zien dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden, wil hij niet vertellen wie deze mysterieuze man is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wie is Marco?

Rogier is weer helemaal in de wolken en heeft sinds een tijdje een Italiaanse vriend genaamd Marco. Romantische foto’s komen voorbij maar daarop lijkt Rogier zijn nieuwe liefde expres niet volledig te laten zien.

Vorige week deelde Rogier op Instagram een romantische foto met Marco waarop de twee elkaar kussen. De foto was van zo dichtbij genomen, dat er alleen een stukje van zijn gezicht te zien was. De vraag bleef nog altijd: wie is Marco?

Rogier reageert fel

Het toeval kent dat Rogier maar één Marco op Instagram volgt en op dat profiel is te lezen dat hij ook nog eens een Italiaan is. Een paar dagen geleden plaatste Marco een foto met een man die wel heel veel wegheeft van Rogier, en daarmee leek de mysterieuze man een gezicht te hebben gekregen.

Maar niets blijkt minder waar: Rogier schrijft in zijn Instagram Stories dat hij niet zijn nieuwe vriend is. ,,Er zijn meer hondjes die Vicky heten”, reageert hij daarna nog fel. Maar wie is dan de man waar Rogier van in de wolken is?

Meer DenD