‘Rogier Smit restaurant uitgezet’

Rogier maakt stampij in restaurant
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit zou zich flink hebben misdragen in een restaurant in Noordwijk. Hij zou de huisregels hebben overschreden waarna hij onmiddellijk het restaurant werd uitgezet.

Rogier wilde vorige week een hapje gaan eten in restaurant Copper in Noordwijk. Hoewel in de huisregels duidelijk staat dat er geen honden toegestaan zijn, ging Rogier samen met zijn twee trouwe viervoeters aan een tafeltje zitten.

Schelden

,,Er werd gevraagd of hij met zijn honden naar buiten kon”, vertelt een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Rogier was hier niet van gediend en zou boos zijn geworden op het personeel. ,,Lopen schelden in de zaak en stennis lopen schoppen. Na tien minuten ging hij dan eindelijk is naar buiten.”

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Rogier zich misdraagt in een restaurant. Na de breuk met Frank is Rogier volop met andere mannen aan het daten. Met zijn dates gaat hij vaak dineren in restaurant Loetje, waar hij zich tegenover het personeel zou gedragen als een ‘vreselijke kwal’. ,,Hij scheldt ze daar ook regelmatig uit en is ook verbaal tegen de andere gasten in het restaurant. Hij is hier al meerdere malen op aangesproken door het personeel maar hij blijft het doen”, vertelde een bron in gesprek met Roddelpraat.

Tags

ROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck