Rolf onthult reden breuk Samantha en Jeffrey

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Onlangs werd bekend dat Samantha de Jong vanuit de afkickkliniek in Schotland de relatie met Jeffrey heeft verbroken. Jeffrey kon aan Shownieuws de reden niet vertellen, en volgens hem kwam het totaal onverwacht. Rolf Tangel, ook een ex-vriend van Samantha, denkt de reden wel te weten. Jeffrey zou vreemd zijn gegaan.

Berichtjes

Dat zegt Rolf tegen weekblad Story. ,,Ik heb meerdere signalen binnengekregen dat hij is vreemdgegaan. Vrouwen die mij via Instagram en Messenger vroegen wat ze met die wetenschap aan moesten”, zegt Rolf tegen Story. ,,Ze twijfelden of ze het Sam moesten zeggen.”

Uiteindelijk heeft iemand het slechte nieuws Samantha verteld, want ze kwam het te weten toen ze in de afkickkliniek zat in Schotland. ,,Op de avond dat de breuk tussen Jeffrey en Barbie bekend werd, had hij om tien uur ’s avonds een meisje bericht dat hij weer vrijgezel is, en met haar af wilde spreken.” Volgens Rolf speelde Jeffrey dus een toneelstukje toen hij in Shownieuws zei het verschrikkelijk te vinden dat Barbie het had uitgemaakt.

Triest

Jeffrey heeft zelf gereageerd op deze geruchten, en beweert dat ze allemaal onwaar zijn. ,,Het is heel makkelijk om te zeggen dat ik ben vreemdgegaan, terwijl ik juist altijd enorm trouw ben. Dit verdien ik niet.” Jeffrey vertelt Story dat Rolf dit verhaal verzint. ,,Sam moet natuurlijk een reden hebben om het uit te maken. Ik vind het jammer dat ik zo word beschadigd.”

Op dit moment zit Samantha in een afkickkliniek in Schotland en wordt daar aan haar drugsverslaving en psychische problemen geholpen. Als ze over een aantal weken weer terug in Nederland is, wil ze volgens Jeffrey haar best doen uit de media te blijven en visagist te worden.

Tags

BarbieJeffeyRelatieRolf TangelSamantha de JongSchotlanduitVreemdgaan

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie