Rolf Sanchez toegevoegd aan line-up van ZAND

Door: DitjesDatjes
23-02-2021

ZAND heeft een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up voor de 13e editie van het strandfestival. Rolf Sanchez verzorgt een van de hoofdoptredens van het festival, dat op 21 augustus plaatsvindt op het strand van Almere. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het festival werd vorig jaar met een jaar uitgesteld door het coronavirus, maar het aanvankelijke programma blijft grotendeels ongewijzigd. Onder anderen Kensington, Snelle, Krezip en Nick & Simon zullen van de partij zijn. De presentatie is in handen van Coen en Sander.

De organisatie is positief over de aankomende editie. “Natuurlijk is niks zeker in deze tijd, maar met alle ontwikkelingen en de steun van het garantiefonds lijkt het ons heel realistisch dat we eind augustus eindelijk weer een feestje kunnen vieren op ons strand”, aldus organisator Machiel Hofman.

Geweldig evenement

De organisatie werkt naar eigen zeggen extra hard om ervoor te zorgen dat het feestje door kan gaan. “Aan ons zal het niet liggen, we bereiden alles voor om een geweldig evenement neer te zetten.”

De kaartverkoop is dinsdag weer van start gegaan. Het festival is al voor 70 procent uitverkocht, omdat festivalgangers hun in 2020 gekochte kaartjes opnieuw kunnen gebruiken. Totdat definitief duidelijk wordt dat het festival door kan gaan, betalen bezoekers alleen een aanbetaling van 15 euro voor een ticket. Alleen bij doorgang wordt het resterende bedrag betaald, anders kunnen bezoekers kun geld terugvragen of gebruikmaken van het ticket op een vervangende datum.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks 25.000 bezoekers.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD