Rolf Tangel had seks voor film in Walibi

Door: DitjesenDatjes
05-12-2017

De tatoeage die Rolf Tangel onlangs op zijn hand heeft laten zetten is het bewijs: hij heeft in pretpark Walibi meerdere malen seks gehad met vrouwen voor een pornofilm. Het was lang onduidelijk wie er in de spraakmakende film speelde, maar nu heeft hij het dus zelf onthuld.

Reuzenrad

Begin dit jaar verschenen de beelden van Rolf en zijn mede-acteurs op de website van Kim Holland. Te zien is hoe Rolf Tangel de liefde bedrijft met verschillende vrouwen in attracties zoals de wildwaterbaan, de achtbaan en het reuzenrad. Ook heeft Rolf voor de film seks gehad in een wachtrij!

Natuurlijk kon Walibi deze film niet waarderen. Hoewel het een redelijk rustige dag was, waren er we kinderen in het park. Samen met producent Peter Visser zoekt Tangel graag de grenzen op. Met deze film zijn ze er eentje overgegaan, volgens Kim Holland.

Sorry

Holland bood na de ophef over het filmpje gelijk haar excuses aan en verwijderde het filmpje van haar website. Ze gaf toe dat de actie te ver ging: “Het was prikkelende waaghalzerij die een stap te ver ging, omdat er mogelijk ook kinderen in het toen rustige pretpark waren toen het filmpje werd gemaakt.”

Hoewel Holland op de hoogte was van de plannen van Tangel en Visser, schrok ze toen ze de beelden voor het eerst zag: “Het gehijg van de hoofdpersoon en de vrouwen was voor die locatie gewoon veel en veel te hard.”

Hoewel Holland dus niet bijzonder trots is op het filmpje, lijken Tangel en Visser daar zelf geen last van te hebben. Zij hebben paar dagen geleden allebei een reuzenrad op hun hand laten tatoeren. Visser plaatste een foto op twitter en schreef daarbij: “Effe een mooie herinnering op onze hand laten zetten met Rolf Tangel. #hardgaan”

Relatie

Rolf Tangel had een tijd een relatie met Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Wat hun relatiestatus nu is, is onduidelijk. Eerder zei Samantha namelijk dat het uit was en ze zich nu op haarzelf en de kinderen wil focussen. Toch heeft Tangel afgelopen week een nieuwe foto geplaatst waar hij samen met Samantha op te zien is.

https://www.instagram.com/p/BcCQH1BFtYp/

Meer DenD