Rolf WALGT van reacties op Samantha’s miskraam

Rolf Tangel, de ex van Samantha de Jong, alias Barbie, walgt van de negatieve reacties op de miskraam die Barbie afgelopen weekend meldde.

De vele, niet altijd positieve, op de miskraam van zijn ex Barbie, zijn hem in het verkeerde keelgat geschoten. Barbie kreeg kritiek omdat ze volgens de ‘allesweters’ op social media veel te snel weer op de been was na haar miskraam.

Op Instagram plaatst hij reactie waarin hij het voor Barbie opneemt en haar: Ik schrik wel van deze reacties op dit verschrikkelijke nieuws zeg. Wie zegt ten eerste dat ze gisteravond een miskraam heeft gehad?? Moet ze dan dagen binnen gaan zitten?,” schrijft hij.

Om daar aan toe te voegen: „Wist niet dat je van een miskraam niet meer mag eten (uit eten gaan)”. Deze laatste opmerking is vooral bedoeld voor de mensen die schreven het raar te vinden dat ze twee uur voordat ze het nieuws bekendmaakte naar een restaurant was.

Hij snapt niets van de reacties, omdat er volgens hem tijdens zijn relatie met haar veel lieve berichten werden gestuurd toen zij was opgenomen in het ziekenhuis. „Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om ” Barbie” te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!”, aldus Rolf.