Romantisch tripje voor Amalia? ‘Vertrokken naar Madrid’

Amalia op stedentrip met Isebrand?
Door: Charlotte Wijnen
09-05-2022

Amalia is donderdag gespot toen ze vertrok naar Madrid, zo meldt Yvonne Coldeweijer. Is de kroonprinses op een romantische trip met haar vriend Isebrand Kaldewei?

,,Amalia is gespot met een beeldig roze blazertje aan en een kast van een beveiliger naast haar”, meldt Coldeweijer in Instagram Stories. Omdat Amalia verder alleen was, wordt er vermoed dat ze in Madrid heeft afgesproken met Isebrand.

Samen met Isebrand?

Of Amalia inderdaad haar Duitse vriend opzoekt in Madrid is nergens bevestigd, maar het zou niet de eerste romantische trip zijn van het koppel.

Voordat Amalia naar Lech afreisde voor de jaarlijkse skivakantie met de koninklijke familie, was ze met Isebrand aan het skiën in het populaire skigebied Whistler in Canada.

Geruchten over verloving

Amalia en Isebrand zijn al enige tijd verliefd op elkaar en toen de twee samen werden gespot in Canada werd duidelijk dat de relatie erg serieus is. Volgens Duitse media zou het stel zich zelfs in het geheim hebben verloofd. Isebrand zou tijdens de skivakantie Amalia ten huwelijk hebben gevraagd, zo meldde de Duitse nieuwssite Schlager.

Meer DenD