Romantisch weekendje Marieke Elsinga ‘mislukt’

Marieke Elsinga
Door: Eva Steins
14-01-2021

Marieke Elsinga vond de liefde niet in radio-collega Mattie Valk, maar wel in Sander. Het verliefde stel vierde onlangs hun eerste jubileum, maar de romantische avond eindigde met een flinke domper…

In haar column in het tijdschrift &C schetst Marieke een beeld van de avond. Zij en haar lover hadden besloten elkaar geen cadeautjes te geven voor hun jubileum, maar gezamenlijk een romantisch weekendje weg te gaan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Cadeau

Toch had Marieke bedacht om haar vriend te verrassen: ze wilde een sexy outfit kopen voor op de hotelkamer.

,,Dat leek me technisch gezien geen cadeautje. In mijn hoofd was het helemaal een ding geworden, misschien wel, omdat ik nog nooit eerder in mijn leven een man met een sexy setje had verrast”, schrijft Marieke. ,,Deze keer wilde ik écht iets speciaals.”

Op naar de Bijenkor dus, waar Marieke zich in meerdere setjes hees. Toch duurde het even voor ze de ideale outfit gevonden had. ,,Een mooie beha en bijpassend stringetje leken me te alledaags, jarretels zijn wel sexy, maar ook een beetje hoerig en een negligé is voor de ochtend, terwijl ik dit opwindende evenement meer op de avond voor me zag.”

Domper

Na een lange zoektocht stuitte Marieke dan toch op de ideale verrassing voor haar vent. Eenmaal in het hotel doet Marieke er alles aan om hem af te leiden en zorgt ze ervoor dat haar vriend naar de lobby verdwijnt.

De radiopresentatrice heeft een kwartier om te douchen, haar haren in de krul te zetten, make-up op te doen en zichzelf in de outfit te hijsen. Ook heeft ze zelf waxinelichtjes meegebracht voor een extra romantische sfeer op de kamer.

Na een stressvol kwartier waarin Marieke alles uit de kast getrokken heeft om haar vriend te verrassen komt de verlossing. Maar zodra haar vriend de sleutel in het slot steekt, reageert hij niet zoals Marieke had gehoopt.

‘,,We zoenen. Ik schenk champagne in en hij spreekt de historische woorden: ‘Hey, Joe Biden heeft gewonnen, hè?!”

Meer DenD