Romy en Jasper zijn onafscheidelijk

Door: DitjesenDatjes
31-05-2019

Het jaar 2019 begon verdrietig voor Romy. Zij maakte in de laatste maand van het oude jaar bekend dat zij en haar marinier Django uit elkaar zijn. Niemand had het verwacht, want in datzelfde jaar verloofden ze zich en planden ze een bruiloft. De actrice was in eerste instantie erg verdrietig, maar al snel vond ze een nieuwe liefde. Met wie het ook wel érg serieus wordt.

Liefde op het eerste gezicht

Haar nieuwe vriend is Jasper Suyk. Hij en Romy ontmoetten elkaar voor de camera, want Jasper is fotograaf en zet vaak BN’ers op de gevoelige plaat. Romy vertelt aan weekblad Story dat het liefde op het eerste gezicht was. ,,Dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik kwam zijn studio binnen, keek hem aan en het was boem! Gelukkig kon ik me nog wel beheersen en liep ik daar niet als een verliefde puber rond.” Ook Jasper vond haar leuk, tegen zijn verwachtingen in. ,,Ik had altijd het gevoel dat ze een heel braaf imago had. En ik houd van vrouwen met pit. Maar die dag in mijn studio bleek dat ze meer pit heeft dan ik misschien wel aankan.”

Samenwonen

Sinds Romy met Jasper is, is ze veel zelfverzekerder geworden. Eerder durfde ze alleen op het podium zichzelf te laten zien, maar tegenwoordig is ze ook buiten de theaters zichzelf. ,,Bij hem durf ik kwetsbaar te zijn omdat ik weet dat hij me vangt wanneer ik val.” De relatie wordt dan ook erg serieus, want de twee zijn altijd samen. ,,Toen Jasper voor zijn werk naar Hawaï ging, ben ik met hem meegegaan”, zegt Romy. ,,Het liefst willen we iedere minuut van de dag bij elkaar zijn. We hebben dan ook echt het gevoel dat we samenwonen. Ik heb nog wel mijn appartement in Utrecht en Jasper zijn woning in Haarlem, maar we zijn of daar of bij mij.”

 

Meer DenD