Romy: ‘Ik ben gelukkig door Jasper’

Door: Tanja Brouwer
14-10-2019

De kerst van 2018 was voor Romy Monteiro geen gelukkige tijd. Zij verbrak de verloving met Django, met wie ze al jaren een relatie had. De maanden daarna zat Romy niet goed in haar vel en steeds minder postte ze op Instagram. Nu schrijft ze dat het weer goed met haar gaat, en dat komt vooral door een heel bijzonder iemand.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Donkere periode

Haar nieuwe vriend, fotograaf Jasper Suyk, is dé persoon die Romy weer gelukkig heeft gemaakt. Op Instagram schrijft zij een berichtje waarin zij Jasper in het zonnetje zet. ,,Ik sta me een partij gelukkig te zijn de laatste tijd!!!!”, begint ze. ,,Na een donkere periode begin dit jaar naar zonneschijn zien en voelen in alle kleine dingetjes. En dat komt mede door jou, lieve Jasper Suyk.” Romy schrijft dat Jasper er altijd voor haar is, veel liefde aan haar geeft en schunnige grapjes maakt. ,,Wou ik even kwijt. Happy post! Want happy girl!”

Romy kreeg maanden geleden veel steun van vrienden, collega’s, haar moeder en natuurlijk van haar fans. Allemaal leefden ze mee met Romy nadat haar verloving werd verbroken. In mei vertelde de actrice eindelijk waarom zij en Django uit elkaar zijn gegaan. Zou zouden bij nader inzien toch niet goed genoeg bij elkaar passen.

Meer DenD