Romy met nieuwe vlam om romantische vakantie

Door: Tanja Brouwer
02-04-2019

Romy Monteiro en haar nieuwe vlam fotograaf Jasper Suyk zijn op een romantische vakantie naar Hawaii! Dat wordt tenminste beweerd. Als ze inderdaad samen op het zonnige Hawaii zijn, zitten ze daar niet als vrienden want Romy heeft een pikant kiekje op haar Instagram gepost.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Naakt

Ze heeft geen kokosnoten, maar ananassen! Ze houdt twee van de tropische vruchten voor haar blote borsten. Als de foto is gemaakt door Jasper, is het geen wonder dat ze er zo goed opstaat. De fotograaf maakt namelijk regelmatig foto’s voor Playboy, en weet dus goed hoe hij naakt moet fotograferen. De twee taggen elkaar in de foto, waarmee ze lijken te bevestigen inderdaad samen op vakantie te zijn.

Jasper en Romy werden onlangs samen gezien bij Holland zingt Hazes. Ze waren volgens getuigen duidelijk tot over hun oren verliefd, want ze stonden uitgebreid te zoenen. De twee kennen elkaar al langer. In februari had Romy namelijk een fotoshoot bij Jasper. De fotograaf was zo trots op de foto, dat hij het kiekje op Instagram postte.

Django

Eind 2018 maakte Romy bekend dat zij en haar vriend Django uit elkaar zijn. Voor fans kwam dat als een grote shock, want ze waren zelfs verloofd. Django vergezelde Romy vaak op de rode loper en ze leken gelukkig samen.

View this post on Instagram

Aloha Hawaii 🌺

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

View this post on Instagram

@romymonteiro

A post shared by Jasper Suyk (@jaspersuyk) on

 

Meer DenD