Romy Monteiro bijt van zich af: ‘Hou op met me dun te noemen’

Romy Monteiro klaar met volgers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Romy Monteiro krijgt de afgelopen tijd veel berichten waarin volgers zeggen dat ze te dun is. Op Instagram bijt ze van zich af. ,,Stop hiermee!”

Romy Monteiro is de berichten die ze van haar volgers op Instagram krijgt helemaal zat. ,,Vrouwen die de neiging hebben om comments te sturen met: ‘Je wordt zo dun, je hebt anorexia’, onder het mom van bezorgdheid of lief bedoeld of iets dergelijks, stop ermee!”, bijt ze van zich af.

‘Stop met bodyshaming’

Ze vraagt iedereen te stoppen commentaar te hebben op het lichaam van anderen. ,,Stop met bodyshaming. Met te dik, of te dun”, vervolgt Romy. ,,Je weet niet waar iemand doorheen gaat. Of dat nou mentaal is of fysiek, ik weet wel waar ik doorheen ga. Daar ben ik heel open en eerlijk over.”

Relatiebreuk

Romy maakte vorige week bekend dat zij en Jasper Suyk een punt achter de relatie hebben gezet. ,,Wij nemen een break van onze relatie”, schreef Romy bij een aantal foto’s met Jasper op Instagram. ,,Geven elkaar wat afstand. Ook al houden we zielsveel van elkaar, we gaan voorlopig zonder elkaar verder om elkaar wat ruimte te geven.”

Zwaar

Romy heeft het zwaar met de breuk. ,,Het was een hele emotionele en moeilijke dag”, liet ze een dag na de bekendmaking weten. Ze besloot dan ook een stukje te gaan wandelen. ,,Leven zelf leuk maken toch? Wandelen altijd goed en helend, zeker in deze mooie stad.”

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck