Romy Monteiro heeft het zwaar met relatiebreuk

Romy zoekt heling in de stad
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Romy Monteiro maakte gisteren bekend dat zij en Jasper Suyk uit elkaar zijn. Hoewel het naar eigen zeggen een keus was van beiden, heeft Romy het zwaar met de relatiebreuk. Vanochtend maakte ze een wandeling om te ‘helen’.

,,Wij nemen een break van onze relatie”, schreef Romy gisteren op Instagram bij een aantal foto’s met Jasper. ,,Geven elkaar wat afstand. Ook al houden we zielsveel van elkaar, we gaan voorlopig zonder elkaar verder om elkaar wat ruimte te geven.”

Steun van volgers

Romy werd gisteren overspoeld met lieve berichten van haar volgers. ,,Ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichten op onze break-up. Het was een hele emotionele en moeilijke dag, maar de berichten waren hartverwarmend. Dat was echt heel fijn”, liet Romy weten.

‘Helend’

Romy heeft het zwaar met de breuk en besloot vanochtend een stukje te gaan wandelen. ,,Leven zelf leuk maken toch? Wandelen altijd goed en helend, zeker in deze mooie stad”, laat ze aan haar volgers weten.

‘Hij tempert mij’

Romy en Jasper waren sinds 2019 een koppel. In 2021 gingen ze samenwonen en onlangs vertelde Romy nog in gesprek met Beau Monde dat het goed ging tussen haar en Jasper. ,,We vullen elkaar goed aan. Ik ben recht voor zijn raap, durf veel. Hij is voorzichtiger. Ik trigger hem, hij tempert mij.” Waarom de twee uit elkaar zijn is niet duidelijk.

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck