Romy Monteiro niet welkom als gastartiest bij concert Glennis

Door: Tanja Brouwer
09-09-2019

Glennis Grace en Romy Monteiro hebben minstens één ding gemeen: Whitney Houston. De zangeres is voor beide BN’ers een groot voorbeeld en idool, en beiden zingen haar nummers dan ook graag. Maar samen een nummer van Whitney zingen lijkt er niet in te zitten….

Gastartiest

Duizenden Nederlanders genoten afgelopen weekend van Glennis Grace in Ahoy. Daar trad zij op met haar concert ‘WHITNEY- a tribute by Glennis Grace’. De Amsterdamse zong daar de mooiste nummers van Whitney en ook andere zangers en zangeressen zongen een prachtig eerbetoon. Maar de grote ontbrekende was Romy Monteiro. Bekend is dat Romy minstens net zoveel houdt van Whitney Houston als Glennis en dat ook zij haar nummers prachtig zingt. Waarom heeft Glennis haar niet uitgenodigd als gastartiest.

,,Glennis wil deze avond zelf in het middelpunt van de belangstelling staan en wil niet dat Romy daar een graantje van meepikt”, vertelde een bron aan weekblad Story. Romy vertoont op haar beurt veel minder diva-gedrag dan Glennis. ,,Misschien koop ik wel een kaartje en zing ik vanuit het publiek mee. Ik vind Glennis fantastisch”, zei zij toen Story haar wees op het concert van Glennis.

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen