Romy Monteiro nog steeds geen trouwring om

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Romy Monteiro en haar vriend Django van Rijn zouden afgelopen zomer in het huwelijk treden. Maar er werd niet getrouwd…

Een jaar geleden werd Romy ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Het verloofde stel wilde afgelopen zomer gaan trouwen. Het was duidelijk dat Romy en ook haar moeder Antje de afgelopen tijd erg druk waren met de voorbereidingen van haar bruiloft. Haar moeder zei voor de zomer zelfs tegen Story dat Romy bezig was met de voorbereidingen van haar grote dag. ,,Omdat ze het druk heeft moet ze nu alles op het laatste moment doen. Maar ze heeft haar huwelijk niet uitgesteld. Deze zomer gaat ze trouwen.”

Romy vertelde het niet makkelijk te vinden om te kiezen: ,,Het lastige is dat we geen keuzes kunnen maken. Bij alles wat de weddingplanner aandraagt, denken we: Oh leuk!

Geheimzinnig

Inmiddels is het al herfst en heeft Romy nog steeds geen trouwring om en de grote dag is ook niet aangebroken. Romy is erg geheimzinnig over de afgeblazen bruiloft, maar wil wel kwijt dat Django nog steeds haar droomman is. ,,Iedere vrouw zou deze knappe man willen’’, vertelt ze aan Story. Het lijkt er niet op dat er binnenkort getrouwd gaat worden.

Juni 2016 werd bekend gemaakt dat Django haar nieuwe vriend zou zijn. Toen ze elkaar ontmoette volgde Django een opleiding bij de defensie. Nu zijn ze twee jaar verder en is hij tegenwoordig is hij marinier, maar nog steeds niet haar man.

Verwarring

Vandaag postte Romy een foto op Instagram dat haar volgers in verwarring bracht: ,,Ik trapte er bijna in. Dacht dat het je trouwdag was!’’, Een andere volger schreef: ,,Lijkt wel of je zo gaat trouwen. Zo mooi!”

 

https://www.instagram.com/p/Bod4RBaiCxQ/

Tags

AFGEBLAZENANTJEBRUILOFTDJANGO VAN RIJNGEHEIMZINNIGHUWELIJKROMY MONTEIROTROUWRINGVADERZOMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck