Romy Monteiro opgestapt bij stichting Yolanthe: ‘Misdragen in Brazilië’

Diva Romy opgestapt na 'luxe trip' Brazilië
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Romy Monteiro is per direct gestopt als ambassadeur voor Free a Girl, de stichting van Yolanthe Cabau. Yvonne Coldeweijer denkt te weten waarom. Volgens de juicekoningin heeft Romy zich behoorlijk misdragen tijdens een reis naar Brazilië die georganiseerd werd door Free a Girl.

,,Romy Monteiro stopt per direct met Free a Girl vanwege sterallures”, meldt Coldeweijer op haar juicekanaal. Wat is er gebeurd? ,,Romy is als ambassadeur afgelopen maand meegevraagd op reis naar Brazilië, samen met Nino Wilkes, waarbij ze tijdens deze reis aandacht konden geven aan dit project en hun volgers donaties inzamelden voor dit goede doel.”

‘Arrogant en onaardig’

Maar Romy zou zich vooral met andere dingen hebben beziggehouden. ,,Al snel bleek dat Romy compleet aan dit doel voorbij ging en deze beladen reis misbruikte als een soort influencer persreis. Geheel ongepast plaatste ze op dag 1 al de volgende stories, waarbij het posten van het Braziliaanse eten belangrijker leek te vinden, dan het posten over het daadwerkelijke doel van haar reis.”

Coldeweijer deelt een aantal stories van Romy waarin ze het Braziliaanse eten laat zien. ,,En zo ging dat de hele week door”, weet de juicekoningin. Maar dat is nog niet alles. ,,Ook was er een oudere gids die zich daar al 27 jaar elke dag inzet om daar de kinderen te helpen en Romy gedroeg zich blijkbaar erg arrogant, onaardig en respectloos tegen hem.”

Aangesproken op gedrag

Collega-ambassadeur Nino zou Romy later hebben aangesproken op haar gedrag. ,,Romy is hierna in tranen uitgebarsten en kon niet omgaan met de kritiek. De organisatie werd erbij gehaald en zij beaamden dat het gedrag van Romy echt niet door de beugel kon.”

Stekker uit samenwerking

Romy zou woest zijn geworden en vervolgens de stekker uit de samenwerking hebben getrokken. Eind september zou Romy op de benefietavond, waar Yolanthe haar huis op Ibiza beschikbaar heeft gesteld, zingen om geld op te halen voor de organisatie. Ook dat heeft ze afgezegd. Coldeweijer heeft aan Free a Girl gevraagd om een reactie. ,,Het klopt inderdaad dat Romy ervoor heeft gekozen niet langer ambassadeur te willen zijn voor Free a Girl. Wij wensen haar het allerbeste”, luidt de verklaring.

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck