Romy Monteiro reageert op haar tv-afwezigheid

Diva gedrag Romy wordt niet meer getolereerd door producenten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Romy Monteiro was gisterenavond niet te zien in het Kerst Muziekgala van AvroTros en dat roept een hoop vragen op: wat is er aan de hand? Romy reageert zelf…

Niet Romy Monteiro, maar Edsilia Rombley presenteert dit jaar het Kerst Muziekgala. ,,Huh? Waar is Romy Monteiro gebleven?”, schreef Tina Nijkamp gisteren verbaasd op Instagram. ,,Wat is er met haar aan de hand?”

Wat is er aan de hand?

De afwezigheid van Romy werd ook besproken in Shownieuws. Bart Ettekoven noemt de afwezigheid van Romy vreemd. ,,Ja, die staat eigenlijk elk jaar naast Buddy Vedder. Zij zijn de gezichten van dit gala. We hebben AvroTros even gebeld van: ‘Hoe komt het dat Romy er niet is?’”

‘Dit is de reden’

Het blijkt dat Romy zich wil focussen op haar zangcarrière. ,,Dat is de reden waarom ze er niet is”, legt Ettekoven uit. ,,Toen viel al vrij snel de keuze op Edsilia Rombley als presentatrice, omdat zij zich ook al heel veel jaar hard maakt voor muziek in de klas. Ze gaat het volgend jaar ook weer doen. Dat is zeker geen slechte keuze.”

‘Probleem met reputatie’

Hoewel Romy zegt dat ze zich focust op haar zangcarrière, is ze ook niet meer te zien in The Bodyguard. ,,Ze zou ook in The Bodyguard spelen. Niet elke avond, maar wel een paar avonden in de week”, legt Evert Santegoeds uit. Er lijkt dan ook meer te spelen. ,,Daar is ook grote ruzie ontstaan achter de schermen. Ze kwam niet opdagen op een gegeven moment, dus ze heeft wel een probleem met haar reputatie geloof ik.”

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck