Ron Brandsteder: ,,Bob krijgt meer gevoel in arm”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het noodlot sloeg toe bij de familie Brandsteder toen zoon Bob in september 2017 lelijk ten val kwam. Hij kwam zo ongelukkig terecht dat de zenuwen in zijn linkerarm waren aangetast en hij al zijn gevoel in de arm volledig kwijt was. Eindelijk lijkt er vooruitgang te zitten in het herstel van de arm, en de hele familie hoopt dat Bob binnenkort zijn leven weer kan oppakken.

Trots

,,Er is hoop. Bob krijgt steeds meer gevoel in zijn arm”, vertelt vader Ron aan Story. ,,Bob zwemt veel, met één arm. Maar omdat hij onder water geen weerstand heeft, is de kans dat de beweging terugkomt groter.”  Toen Bob een jaar geleden hoorde dat hij zijn arm waarschijnlijk nooit meer kon bewegen, brak een zware tijd aan. Hij voelde zich ‘down’ en vond het moeilijk opgewekt te zijn. ,,Nu hij ziet dat er hoop is en hij went aan zijn nieuwe levenssituatie, pakt hij zijn leven weer op. Ik ben enorm trots op Bob, hoe hij omgaat met alles wat hem is overkomen. Ik zou er zelf niet aan moeten denken.”

Trucjes

Toen het ongeluk net gebeurd was woonde Bob tijdelijk bij zijn ouders. Maar inmiddels woont hij weer in zijn appartement in Amsterdam. ,,Bob ondervindt bij elke beweging de gevolgen van zijn val. Zo kan hij nauwelijks z’n T-shirt aandoen. Maar hij doet het wel! Hij heeft zich allemaal trucjes aangeleerd, waardoor hij zich prima staande uit.”

Bob en zijn familie hopen dat hij weer vijftig tot zestig procent gevoel in zijn arm krijgt.

 

Tags

ARMBOB BRANDSTEDERRICK BRANDSTEDERRON BRANDSTEDERVALVERLAMD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck