Ron Brandsteder in geleend ‘caravanformat’ van Omroep Max

Ron Brandsteder
Door: Jos La Grande
26-11-2019

Met een ‘geleend’ succesvol tv-format van Omroep Max ‘We zijn er bijna’ is voormalig populair quizmaster Ron Brandsteder te zien in Love for the Campsite. Het is bijna een levensechte kopie van de populaire serie bij Max, waarbij een aantal stellen die een trip maken met een caravan (in dit geval door Denemarken) worden gevolgd.

Succes heeft vele vaders, maar het format van het commerciële format lijkt als twee druppels water op het Max-programma, waar Martine van Os de reis begeleidt.

Ron Brandsteder, ooit populair quizmaster van de `Honeymoonquiz”, gaat mee met de kampeerstellen naar Denemarken. ,,Pak een reismaatje en pak een vervoermiddel”, aldus Ron Brandsteder tegen de deelnemers.

,,Goed in de spiegels kijken en als je een bocht maakt een grote bocht maken,” aldus een reisleider. ,,Dit is het ultieme benutten van je ruimte”, zegt Brandsteder.

In alles lijkt het verslag naar Denemarken op het Max-format. Behalve dat het gesponsord is door toeristisch Denemarken. Ook hier caravans die op de campings goed moeten worden geparkeerd en een presentator vol begrip. ,,Ik begrijp dat jullie allemaal blij zijn”, zegt Brandsteder.

,,En daar gaan de caravans”, wordt in Love for he Campsite geroepen.

Aan het einde van de aflevering wordt er ook nog gezongen. Het maakt het nog pijnlijker voor Brandsteder. ,,In een rijtuiggie helemaal naar Vinkeveen”, ,,I’m singing in the rain” en ‘we gaan nog niet huis, ons moeder is niet thuis.”

DenD promoties