Ron Brandsteder nieuwe buurman van zoon Rick

Door: Tanja Brouwer
27-09-2017
Ron Brandsteder wordt na de aankoop van een luxe appartement in Amsterdam Oud Zuid de nieuwe buurman van zijn zoon Rick. Dat meldt Bekende Buren.

Oud Zuid

Ron Brandsteder heeft een luxe vierkamer appartement gekocht aan de Stadionkade in Amsterdam Oud Zuid. Hierdoor wordt hij de nieuwe buurman van zijn eigen zoon Rick. Het appartement van Ron ligt 1 verdieping lager.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hij kocht het optrekje voor een prijs van 715.000,– euro en betaalde 20.000,– euro boven de vraagprijs van 695.000,– euro. Ron heeft de koopsom uit eigen middelen betaald. Het appartement heeft maar 10 dagen te koop gestaan.

Keuken

Voor het geld is hij nu eigenaar van een prachtig hoekappartement. De totale woonoppervlakte bedraagt 109 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. De keuken is luxe en voorzien van inbouwapparatuur.

Vanuit de woning heeft Ron uitzicht op het Zuider- Amstelkanaal. Het is een licht huis door de grote ramen zowel aan de voor- als de achterkant. Op loopafstand ligt o.a. het Vondelpark, maar ook de chique Beethovenstraat.

Op de vierde verdieping is nog een berging van circa 30 vierkante meter, waar Brandsteder wat spulletjes kwijt kan. Het appartement moet nog wel een beetje worden opgeknapt.

Kijk voor foto’s op bekendeburen.nlĀ 

Meer DenD