Ronaldo wordt vlak na tweeling weer vader

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ronaldo wordt voor de vierde keer vader. Dat werd duidelijk toen het beginnende babybuikje van Georgina  op een Instagramfoto werd gespot. En dat terwijl hij in juni een tweeling heeft gekregen.

Georgina Rodríguez is de derde vrouw die zwanger is van de voetballer. In november werden de twee gezien in Disneyland Parijs, en in mei waren er al geruchten dat het 22-jarige model zwanger was. De tien jaar oudere Ronaldo heeft al 3 kinderen bij twee verschillende vrouwen.

Draagmoeder?

Gisteren nog poste hij een foto van zijn kersverse tweeling. Welk geslacht de kinderen hebben is niet duidelijk, maar de foto en de namen, Mateo en Eva doen vermoeden dat het om een jongetje en meisje gaat. Wie de moeder is van de kinderen wil Ronaldo niet zeggen. De Portugese pers beweerd dat de kinderen van een draagmoeder komen.

https://www.instagram.com/p/BYTwfPVFVQY/

Alleenstaande vader

Ook de moeder van het oudste kind van Ronaldo is niet in beeld en niet bekend. De voetballer voedt hem alleen op. Wie weet is dat kind ook van een draagmoeder, maar wederom is dit niet bevestigd. “Wanneer hij oud genoeg is, zal ik hem vertellen wat ik gedaan heb, hoe ik mij voelde en alles wat er toen door mijn hoofd ging. Sommige kinderen krijgen hun ouders zelfs nooit te zien”, zegt Ronaldo over

Tags

BabygelukCristiano RonaldoVriendinZwanger

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie