Ronnie en Famke Louise toch een stelletje?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ronnie Flex verwacht over een paar weken zijn eerste kindje. Onlangs heeft hij bekend gemaakt dat DJ Wef de moeder is, maar dat hij geen relatie met haar heeft. Eerder gingen de geruchten dat hij en Famke Louise een koppel zijn, maar dat hebben ze altijd ontkent.

Slapen

Toch deelt Famke opnieuw een opmerkelijke foto met Ronnie Flex op Instagram Stories. De foto is tien uur geleden gepost. Dat betekent dat de twee vannacht bij elkaar waren, en misschien zelfs wel samen in bed hebben gelegen! Ronnie ligt namelijk heerlijk te slapen.

Ondanks dat de twee blijven ontkennen dat ze een relatie hebben, is dit wel de zoveelste intieme foto die Famke Louise van Ronnie deelt. Zo postte Famke in oktober een foto waar zij en Ronnie samen in een zwembad te zien zijn, en elkaar diep in de ogen kijken.

https://www.instagram.com/p/BpZ3uOwC_DO/?utm_source=ig_embed

Echofoto

Eind oktober deelde Ronnie groot nieuws: hij wordt vader! Op Instagram postte hij een echofoto van het kindje. Eerst wilde hij niet zeggen wie de moeder van het kindje is, maar in november vertelde hij toch dat het om DJ Wef gaat. Zij is eind deze maand uitgerekend van een meisje.

https://www.instagram.com/p/BpjjzvvjaJk/?utm_source=ig_embed

 

Tags

BABYBEDDJ WEFFAMKE LOUISEFOTOSRELATIERONNIE FLEXSLAPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck