Ronnie Flex emotioneel door Disney-film: ‘Tranen in mijn ogen’

Ronnie emotioneel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Rapper Ronnie Flex is emotioneel geworden tijdens een scène uit de Disney-film Moana. De film zorgde voor tranen, vertelt hij in Instagram Stories.

De rapper deelt een scène uit de film, waarin de kleine Moana voor het eerst de zee ziet. ,,Pff wat een prachtige scène. Ligt het aan mij of klinkt de Hawaïaanse taal en deze manier van zingen een beetje als Moluks?” , vraagt Ronnie zich af. De rapper heeft zelf een Moluks-Nederlandse vader.

Tranen

,,Love de representatie en inclusiviteit van nu. Elke keer als ik mezelf of mijn familie terug zie op het grote beeld voor de eerste keer, na ons nooit gezien te hebben in de eerste twintig jaar van mijn leven…. Het brengt een traan in mijn oog”, aldus de emotionele rapper.

‘Woest’

Ronnie heeft twee dochters, waaronder dochtertje Rémi, die hij kreeg met Demi de Boer. Afgelopen maand ging er geruchten rond over de rapper. Demi zou woest zijn om het gerucht dat over Ronnie Flex rondgaat. Ze zou maanden geleden al hebben gehoord dat hij met een andere dame is, terwijl hij tegen Demi heeft gezegd dat hij hoopt op een verzoening met háár.

Yvonne Coldeweijer bracht  juice over Ronnie Flex naar buiten. ,,Het gaat al een tijdje rond in Zoetermeer, maar nu heb ik ook van directe spionnen gehoord dat Quentin (de ex van Channah Koerten) zijn zusje zwanger is van Ronnie Flex”, meldde Coldeweijer op haar juicekanaal.

Tags

RONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck