Ronnie Flex en Demi de Boer samen op vakantie: ‘Werken aan relatie’

Ronnie en Demi werken aan hun relatie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ronnie Flex en Demi de Boer wonen al een tijdje apart van elkaar, maar lijken ondertussen hard te werken aan hun relatie. De twee zijn momenteel zelfs samen op gezinsvakantie.

Demi en de rapper hebben beiden op Instagram een story geplaatst waarin te zien is dat ze op dezelfde vakantiebestemming zijn. Eerder liet Demi al weten dat ze samen met dochtertje Rémi en met Nori, het dochtertje van Ronnie Flex, op vakantie gaat. Er werd door volgers vermoed dat daarom de rapper ook mee zou gaan, iets wat beiden nu hebben bevestigd.

Ronnie Flex en Demi de Boer op vakantie

,,Zo te zien zijn Demi de Boer en Ronnie Flex gewoon als gezinnetje op vakantie gegaan”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Eerder spraken ze van een ‘complexe relatie’ en ging Demi apart wonen. Toch waren ze naar eigen zeggen nooit echt uit elkaar en wilden ze het laten werken. Zo te zien zetten ze daar al stappen in.”

Apart wonen

Eind vorig jaar liet Demi weten dat zij en de rapper niet meer onder één dak wonen. ,,Om antwoord te geven op de geruchten die rondgaan over een eventuele breuk tussen Ronell en mij”, schreef De Boer destijds op Instagram. ,,Wij hebben een tijdje geleden besloten om apart van elkaar te gaan wonen en elkaar ruimte te geven.”

‘Werken aan relatie’

Demi gaf destijds al aan dat ze nog steeds een gezin vormen, maar wel in ‘een andere vorm’. De afgelopen tijd liet Demi wel doorschemeren dat zij en Ronnie nog altijd een goede band hebben met elkaar. Zo deelde ze onlangs op Instagram dat zij en de rapper samen met de kinderen op pad waren geweest.

Tags

DEMI DE BOERRONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck