Ronnie Flex en Demi de Boer wonen apart: ‘We geven elkaar de ruimte’

Ronnie Flex en Demi de Boer wonen apart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Demi de Boer heeft de geruchten rondom haar relatie bevestigd. Ronnie Flex en Demi de Boer wonen al een tijdje niet meer samen onder een dak, zo meldt Demi op Instagram.

,,Om antwoord te geven op de geruchten die rondgaan over een eventuele breuk tussen Ronell en mij”, begint De Boer haar bericht. ,,Wij hebben een tijdje geleden besloten om apart van elkaar te gaan wonen en elkaar ruimte te geven.” Er gingen online al langer geruchten, die flink werden aangewakkerd toen Ronnie eerder deze maand een streep zette door zijn theatertour.

Nog steeds een gezin

Demi geeft aan dat ze nog steeds een gezin vormen, maar wel in ‘een andere vorm’. Demi beviel vorig jaar november van hun dochtertje Rémi Ayoki Plasschaert. Ronell, zoals de rapper echt heet, heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie genaamd Nori.

Schoonmaakster gezocht

Ronnie plaatste eerder deze week nog een opmerkelijke oproep in zijn Instagram Stories. Hij liet toen weten dat hij een schoonmaakster zocht, die het liefst ook kleding kan wassen.  Juice-kanaal Reality FBI vond het een ‘interessante oproep’ van de rapper. ,,Heeft Ronnie een paar handen minder in huis?” vroegen ze zich af.

Tags

DEMI DE BOERRELATIERONNIE FLEXUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck