Ronnie Flex gespot met ‘date’: is hij Demi alweer vergeten?

Ronnie al weer op stap met andere dame
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Demi de Boer liet onlangs weten dat zij en Ronnie Flex niet meer onder één dak wonen. Over een definitieve breuk werd niet gesproken; volgens Demi vormen zij en Ronnie nog steeds een gezin, maar dan in een andere vorm. Toch lijkt Ronnie Demi alweer vergeten te zijn, want hij is met een andere dame gespot…

Nadat er online geruchten rondgingen over een breuk tussen Ronnie Flex en Demi de Boer, bevestigde Demi dat ze al een tijdje niet meer onder één dak wonen. ,,Wij hebben een tijdje geleden besloten om apart van elkaar te gaan wonen en elkaar ruimte te geven”, schreef Demi op Instagram. ,,We zijn nog steeds een gezin maar voorlopig in een andere vorm.”

Geen liefdesverdriet?

Hoewel Demi niet spreekt van een definitieve relatiebreuk, is Ronnie Flex al wél met een andere dame gespot. ,,Hij is dus vorig weekend gespot aan de bar samen met een dame”, schrijft Juicechannel op Instagram waarbij de beelden van de rapper en de dame worden gedeeld. ,,Hij zit momenteel in een andere vorm van zijn relatie, maar lijkt daar niet zoveel moeite mee te hebben.”

Overval

Het kanaal heeft de beelden vorige week al ontvangen, maar koos ervoor het nog niet te delen vanwege verontrustende berichten die over de rapper rondgingen. Ronnie Flex zou vorige week overvallen zijn waarbij de daders waardevolle spullen hebben meegenomen. De beroving zou hebben plaatsgevonden voor zijn huis. ,,Volgens onze bronnen hebben de daders ook buit gemaakt en loopt er op dit moment een politieonderzoek”, meldde Juicechannel op Instagram.

Tags

DEMI DE BOERRONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck