Ronnie Flex over ‘valse Famke’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Eind vorig jaar bevestigden Ronnie Flex en Famke Louise dat ze een romance hebben. Een maand later ging opeens het gerucht dat Ronnie de relatie alweer zou hebben verbroken nadat Famke was vreemdgegaan. Er bleek niets aan de hand en Ronnie neemt het dezer dagen manmoedig op voor zijn ‘valse Famke’.

Ronnie is verliefd. En als je verliefd bent is het niet leuk als anderen iets onaardig zeggen over je partner. Toen in januari werd gesuggereerd dat Famke was vreemdgegaan, zweeg Ronnie. Het was zijn management dat liet weten dat er ‘niets aan de hand was’ en dat er geen sprake was van een liefdesbreuk. Maar nu er opnieuw ‘kwaad’ wordt gesproken over ‘zijn Famke’, reageert Ronnie wel.

Flauwekul

Het steekt de rapper dat er mensen zijn die beweren dat Famke niet kan zingen – dat ze ronduit vals zingt. Famke, die overigens zeer succesvol is, zou volgens haar critici volledig afhankelijk zijn van autotune, een technisch hulpmiddel om zang te corrigeren. Flauwekul, vindt Ronnie, die zegt dat Famke juist ,,lijp goed kan zingen’’ en als zangeres nog steeds groeit.

Meer controle

,,Ze kent haar eigen kracht nog niet, maar ik zie dat ze dag na dag meer controle krijgt’’, aldus Ronnie. Of ook Famke wakker ligt van de kritiek, valt te betwijfelen. Ze gaf eerder toe dat ze zichzelf niet als de allerbeste zangeres beschouwt en dat het showelement haar meer ligt: ,,Daarom gebruik ik ook autotune. Ik zie mezelf meer als entertainer dan als zangeres.’’

Tags

FAMKE LOUISEOVERSPELRONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck