‘Ronnie Flex overvallen voor zijn huis’

Overval op Ronnie Flex
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan verontrustende berichten over Ronnie Flex rond. Hij zou gisteren overvallen zijn waarbij de daders waardevolle spullen hebben meegenomen. Ook gaan er verhalen rond dat de rapper is bedreigd.

De beroving zou hebben plaatsgevonden voor het huis van Ronnie Flex. ,,Volgens onze bronnen hebben de daders ook buit gemaakt en loopt er op dit moment een politieonderzoek”, meldt Juicechannel op Instagram.

Vuurwapen

De daders zouden een aantal sieraden van de rapper hebben gestolen waarna ze ervandoor gingen op een scooter. Het zou gaan om twee mannen en beiden zouden nog niet zijn opgepakt. Ook gaan er verhalen rond dat Ronnie Flex zou zijn bedreigd met een vuurwapen, maar volgens Juicechannel is de rapper ongedeerd gebleven. ,,Volgens onze bronnen is er verder geen geweld gebruikt en heeft Ronnie Flex zich niet verweerd.”

Breuk

Onlangs kwam naar buiten dat de rapper en Demi de Boer apart van elkaar wonen. De twee hebben samen een dochtertje en vormen nog steeds een gezin, maar wel in een andere vorm. ,,Wij hebben een tijdje geleden besloten om apart van elkaar te gaan wonen en elkaar de ruimte te geven”, liet Demi weten op Instagram. Waarom de twee besloten hebben afstand van elkaar te nemen is vooralsnog niet duidelijk, maar er gingen al lange tijd geruchten rond over een eventuele breuk.

Tags

RONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck