‘Ronnie Flex verwacht derde dochter bij derde vrouw’

Ronnie wordt weer vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In Zoetermeer gonst het van de geruchten: Ronnie Flex zou binnenkort opnieuw vader worden. Volgens Yvonne Coldeweijer krijgt de rapper een dochter en dat zou betekenen dat hij voor de derde keer een dochter krijgt bij een andere vrouw.

,,Het gaat al een tijdje rond in Zoetermeer, maar nu heb ik ook van directe spionnen gehoord dat Quentin (de ex van Channah Koerten) zijn zusje zwanger is van Ronnie Flex”, meldt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

‘Derde dochtertje voor Ronnie Flex’

Dat ze zwanger is, had ze zelf al gedeeld op haar Instagram. ,,Maar kennelijk mag ook haar hele omgeving weten dat de baby blijkbaar is verwekt door the one and only Ronell. Aldus Zoetermeerse bronnen”, vervolgt Coldeweijer. ,,Dat zou betekenen dat Ronnie Flex voor de DERDE keer een dochtertje verwacht.”

Andere bronnen melden aan Coldeweijer dat de dame nog niet zéker weet of Ronnie Flex de vader is. ,,Het kan dus zeker van Ronnie zijn, maar het kan ook van een andere rapper zijn…”, vult Coldeweijer haar bericht later aan.

Breuk Demi de Boer

Ronell, zoals de rapper echt heet, heeft al twee dochtertjes bij twee vrouwen. Samen met Wafae Kefi, beter bekend als dj Wef, kreeg hij dochter Nori en met Demi de Boer kreeg hij ook een dochtertje: Rémi. Een paar maanden geleden maakten Demi en Ronell bekend een punt achter hun relatie te zetten. Toch zei de rapper onlangs nog dat hij Demi niet helemaal kan loslaten en nog niet klaar is voor een nieuwe relatie. ,,We proberen het te laten werken en hopelijk komt het in de toekomst goed. Ik hoop in ieder geval dat het beter is dan nu”, zei de rapper in gesprek met LINDA.

‘Andere vorm’

Ook is het nooit duidelijk geworden wat de precieze reden van de breuk met Demi is geweest. Wel liet Ronell doorschemeren dat het te maken heeft met zijn artiestenleven. ,,Onze relatie heeft een andere vorm”, zei hij. ,,Het ding is: de artiest Ronnie Flex en de persoon die ik thuis ben, staan heel erg los van elkaar. Thuis hunker ik naar warmte en routine, maar als ik op een podium sta, wil ik feesten. Het is moeilijk om die twee personen samen te krijgen.”

Tags

RONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck