Ronnie verklapt uitgerekende datum moeder kind

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ronnie Flex maakt steeds meer bekend over zijn kindje. Hoewel de moeder nog onbekend is, en hij dit ook niet wil vertellen, zegt hij wel wanneer de kleine wordt geboren.

Spannend

,,Ik ben intens gelukkig. Vooral deze dagen, omdat het zo dichtbij komt, vindt ik het superspannend”, zegt Ronnie tegen RTL Boulevard. ,,Ik droom er heel veel over, maar zie er nog geen gezicht bij. Dan wordt ik wakker, en denk ik: ‘Is het al zo ver?’, en dan kijk ik en dan denk ik: ‘Shit, het duurt nog anderhalve maand’.” Dat betekent dus dat het kindje van Ronnie Flex rond de feestdagen wordt geboren!

Ronnie heeft veel vertrouwen in zichzelf als vader. ,,Ik weet dat ik het heel goed ga doen en dat ik heel toegewijd ga zijn.” De rapper vertelt dat hij blij is dat hij zijn succes nu kan delen met iemand, en iets voor een ander doet. ,,Ik wordt heel gelukkig van dat idee en me motiveert om nog harder te werken.”

Moeder

Wie de moeder is wil Ronnie dus niet zeggen, maar waarschijnlijk is het de Haagse dj Wef. De 24-jarige Wafae, zoals ze in het echt heet, heeft korte tijd een relatie met de rapper gehad. Op haar Instagram post ze tegenwoordig nog uitsluitend foto’s waar haar buik niet zichtbaar is.

Tags

DATUMDJ WEFGEBOORTEKERSTKINDMOEDERRONNIE FLEXZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck