Rosario Dawson aangeklaagd door oud-medewerker om discriminatie

Door: DitjesDatjes
19-10-2019

Dedrek Finley, een oud-medewerker van Rosario Dawson en haar familie, heeft de actrice voor de rechter gesleept. De man beweert door de Dawsons te zijn gediscrimineerd, omdat hij transgender is, en daarnaast ook mishandeld en bedreigd te zijn. Dat meldt TMZ die de hand op de aanklacht wist te leggen.

Dedrek, die werd geboren als Deidre, zegt dat hij de familie in 2017 vertelde voortaan als man door het leven te gaan maar dat het gezin dit niet respecteerde. De man deelde vervolgens met de actrice dat haar moeder, stiefvader en oom hem maar bij zijn oude naam bleven noemen, maar Rosario ondernam volgens hem geen actie. Toen de oud-medewerker ook werd uitgescholden, zou de actrice ook niets hebben gedaan. “Je bent een volwassen vrouw”, zei ze volgens hem.

Ook zegt hij vorig jaar door de moeder in elkaar te zijn geslagen terwijl de actrice hem vasthield. Dedrek klaagt nu Rosario en haar familieleden aan voor onder meer mishandeling, bedreiging en discriminatie. De actrice heeft nog niet op de zaak gereageerd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen