Roseanne Bar beledigt #MeToo-slachtoffers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Roseanne Bar heeft tijdens de eerste aflevering van The Candace Owens Show #MeToo-slachtoffers geschoffeerd. De 66-jarige comédienne liet weten niets op te hebben met het #MeToo-fenomeen. ,,Het zijn gewoon hoeren. Als een bepaalde situatie je niet bevalt, dan moet je zo’n hotelkamer verlaten”, zei Roseanne, waar ze eraan toevoegde: „Dan zeg je: ’Sorry, maar zo ga je niet met mij om’. Als je besluit wél te blijven, omdat je denkt dat je daardoor misschien wel een bepaalde filmrol krijgt, dan ben je voor mij niets anders dan een hoer.”

Ophef

Roseanne haalde ook uit naar Christine Blasey Ford, die het afgelopen jaar in het nieuws kwam vanwege haar beschuldiging aan het adres van Brett Kavanaugh, rechter van het Amerikaans Hooggerechtshof. Christine zegt dat Kavanaugh haar in de jaren tachtig heeft misbruikt. Op medeleven van Roseanne hoeft ze niet te rekenen: ,,Die vrouw zou in de gevangenis moeten zitten.”

Niet voor het eerst

Het is niet de eerste keer dat Roseanne met haar opmerkingen de confrontatie zoekt. Afgelopen jaar werd ze ontslagen bij haar eigen show nadat ze op Twitter racistische uitlatingen had gedaan.

Tags

#METOOROSEANNE BARUITSPRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck