Rossana Kluivert dankbaar voor steun

Door: DitjesenDatjes
25-05-2018

Rossana Kluivert is ontzettend dankbaar voor de steun die ze de laatste dagen heeft ontvangen. Vorige week maakte de voetbalvrouw bekend opnieuw kanker te hebben. Een paar dagen geleden werd ze hiervoor geopereerd.

Strijden

In 2013 kreeg Rossana de diagnose lymfeklierkanker. Daarvan is ze hersteld, hoewel de kans altijd bleef bestaan dat de ziekte terug zou keren. Nu is dat dus gebeurd, maar dan in haar borst. Gelijk liet Rossana weten weer te willen strijden.

Op Instagram post Rossana vanochtend vanuit het ziekenhuis op Instagram: ,,Ik wil iedereen vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor alle liefde en kracht. Zoveel liefde van ongelooflijk veel (on)bekende mensen die zo erg meeleven had ik niet voor mogelijk gehouden en heeft mij ontroerd. Mijn uitzicht in het ziekenhuis is het mooist wat ik mij kan voorstellen; 24/7 mijn kids, man, ouders en broer. Wat wil een mens nog meer. Operatie is geslaagd en nu op naar de volgende uitdagingen. Gracias.”

Daarbij post ze een foto waar ze samen met haar man Patrick en zoon Nino opstaat.

Meer DenD