Rossana over Opgelicht?!: Ze hebben ons echt wat aangedaan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rossana is nog steeds woest op de redactie van het programma Opgelicht?! Op 15 januari dient het kort geding dat zij tegen het programma heeft aangespannen, en ze hoopt op gerechtigheid. 

‘Niets van waar’

Het kort geding aanspannen was volgens Rossana nodig omdat er anders niet naar haar wordt geluisterd. Al meerdere malen heeft ze geprobeerd de redactie van het programma Opgelicht?! te bereiken, waarin haar stichting Kluivert Dog Rescue Center ter sprake kwam, om haar kant van het verhaal te vertellen, maar daar krijgt ze geen kans voor. ,,Het is vreselijk om in zo’n programma te komen want er is helemaal niets van waar”, zegt ze tegen weekblad Weekend. ,,Ze hebben ons echt wat aangedaan. Ik ben persoonlijk aangevallen en we hebben meer dan veertig vrijwilligers en een bestuur, die vragen zich ook af wat hier gaande is.”

Rossana hoopt dat er nu gerechtigheid komt, want alle commotie rondom de aflevering heeft voor flink wat reputatieschade gezorgd. Tientallen mensen reageerden boos op haar Instagram en zeiden dat ze geen geld meer gaan doneren. Patrick Kluivert, haar man, blijft rustig en steunt zijn vrouw. ,,Patrick is alleen maar verdrietig voor mij. Dat raakt hem ook”, zegt Rossana tegen Weekend. ,,Ik wilde alleen maar helpen.”

Tags

HondenKort gedingopgelichtrechtszaakRossana Kluivert

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie