Rox en André vieren vakantie…..50 km bij elkaar vandaan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Zonder dat Roxeanne Hazes het wist vierden zij en haar broer vakantie vlak bij elkaar! Broer en zus, die al jaren geen contact meer hebben, zaten maar vijftig kilometer bij elkaar vandaan.

Gedag

De eerste gezinsvakantie van Roxeanne, Erik en Fender ging naar de Spaanse Costa del Sol. Zon, zee en strand. Het jonge gezinnetje had de tijd van hun leven. Vijftig kilometer verderop genoten ook André, Monique en zoontje André van de Spaanse zon in Marbella.
,,Dat wist ik niet eens”, zegt Roxeanne in weekblad Story. ,,Ik volg hem niet op Instagram maar als ik hem op vakantie tegen was gekomen, zou ik hem ongetwijfeld even ‘hallo’ zeggen, natuurlijk!”
Of André daar ook zo over denkt is nog maar de vraag. Hij heeft namelijk meerdere malen laten weten dat hij niet zit te wachten op contact met zijn zus.

Pasagiers

De reis naar Spanje was vooral voor Fender nog wel een hele ervaring. Voor hem was het de eerste keer dat hij naar het buitenland ging en natuurlijk ook de eerste keer vliegen. De 1-jarige viel niet in de smaak bij zijn medepassagiers. ,,We hadden aan boord voor ons een stel zitten dat niet echt dol op kinderen was”, zegt Roxeanne. ,,Fender trok per ongeluk aan het haar van die man. Daar werd die man heel boos om, dus dat was een beetje jammer.”

Tags

ANDRÉ HAZESBROER EN ZUSERIK ZWENNESFENDERMONIQUE WESTENBERGROXEANNE HAZESSPANJEVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck