Rox: ‘Ik wilde mezelf wat aandoen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rachel Hazes heeft nooit een geheim gemaakt van haar psychische problemen. Zo is bekend dat ze zoveel last van haar depressies had, dat ze zelfs even is opgenomen in een kliniek. Wat daarentegen bijna niemand weet, is dat Roxeanne ook een verleden met psychische problemen heeft. Ze is namelijk een paar jaar geleden geteisterd door paniekaanvallen.

Mes

In LINDA. zegt Roxeanne het volgende: ,,Dan lag ik te slapen in mijn bed en moest ik mezelf ernstig toespreken: Je blijf gewoon liggen, je gaat niet naar de keuken om een mes te pakken…Zulke scenario’s zag ik steeds voor me; dat ik mezelf iets aan zou doen. Misschien zelfs in mijn slaap.” Gelukkig is Roxeanne van haar enge gedachtes afgekomen en kan ze weer rustig slapen.

Doordat Roxeanne heeft ervaren hoe het is om psychische problemen te hebben, kan ze zich goed inleven in haar moeder Rachel. Ze heeft haar moeder dan ook altijd gesteund, en is er altijd voor haar geweest. Tijdens moeilijke periodes hielp Roxeanne Rachel herinneren wat de mooie dingen in het leven zijn. ,,Toen ik bijna ging bevallen heb ik tegen haar gezegd: Je wordt straks weer oma, je hebt zoveel redenen om gelukkig te zijn, om alles uit het leven te halen. Het is nu aan jou.

Oma

Rachel woont tegenwoordig in het appartementje boven dat van Rox en haar verloofde Erik. De kleine Fender groeit op met een betrokken oma. ,,Ze is heel erg met Fender bezig, en helpt veel. Ik heb zo veel vertrouwen in haar, ze is een hele leuke oma”, zegt Roxeanne tegen het AD.

 

Tags

AANVALANGSTBANGDEPRESSIERACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck