Rox’ onthult: ‘Waarom ik in Vegas trouw’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Na twee uitgestelde huwelijken gaat Roxeanne Hazes komend voorjaar trouwen in Las Vegas. ,,Erik en ik zijn in alle opzichten van onze oorspronkelijke plannen afgestapt”, vertelt de zangeres aan DenD. ,,Niks geen gastenlijst met 400 namen. We gaan naar Las Vegas en trouwen daar lekker fout met een Elvis Presley en een Marilyn Monroe erbij.”

Zoontje

Dat de traditionele plannen voor hun huwelijksdag voorlopig in de prullenbak zijn beland, heeft te maken met de geboorte van hun zoontje Fender afgelopen zomer. ,,We hebben veel meer de behoefte om thuis te zijn en het klein te houden”, vertelt Roxeanne. ,,En zo kwam eigenlijk ook de invulling van onze huwelijksdag op de tocht te staan.”

Een officieel huwelijk komt er pas als Rox weer helemaal goed in haar vel zit. Letterlijk. ,,Ik ben ongelofelijk gelukkig en tevreden met mijn gezinnetje, maar als ik echt in een trouwjurk stap, wil ik er helemaal tiptop uitzien. Eerst wil ik nog wat zwangerschapskilo’s kwijt. Dus tot die tijd houden we het intiem.”

Aerosmith

Roxeanne en haar aanstaande echtgenoot Erik Zwennes kwamen op het idee om in de Amerikaanse gokstad te trouwen, omdat een van hun favoriete rockbands er begin volgend jaar optreedt. ,,We zijn gek op Aerosmith en die treedt daar in april op. Zo ontstond het plan om dan meteen naar een white chapel te gaan. Lekker lachen en gek doen, daar houden we van.”

Tags

ERIK ZWENNESFENDERLAS VEGASROXEANNE HAZESTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck