Rox woedend na nep-advertenties van afslankmiddel

Dat Roxeanne kilo’s is afgevallen de afgelopen tijd heeft ze meer dan eens duidelijk gemaakt op Instagram. Helaas is ze door het verloren gewicht nu slachtoffer geworden nepreclame. Haar gezicht, naam en zelfs dingen die ze gezegd zou hebben worden gebruikt om afslankpillen te promoten.

Afslanktabletten

,,Koop deze shit niet”, zegt Roxeanne op Instagram. De zangeres is woest dat ze wordt gebruikt om ongezonde pillen te promoten. Vooral omdat Rox altijd heeft gezegd dat ook volle vrouwen mooi zijn en ze enkel is afgevallen voor haar gezondheid. En dat ze is afgevallen op een verantwoorde manier. ,,Het gaat om afslanktabletten waarmee je zogenaamd 3,5 kilo per week afvalt zonder enige beweging en/of gezonde voeding. Mensen, dit is nep! Trap er niet in”, schrijft ze verder. ,,Walgelijk om te zien dat er zoveel misbruik wordt gemaakt van iemands gezondheid.”

Roxeanne is de zoveelste BN’er die slachtoffer is geworden van nepreclame. Lieke van Lexmond, Humberto Tan en John de Mol zijn ook al verschenen op nepadvertenties. Onder andere over bitcoins.