‘Roxeanne heeft contact verbroken met Rachel’

Roxeanne Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rachel en Roxeanne waren ooit twee handen op één buik. Ze waren buren en kwamen dagelijks bij elkaar over de vloer. Het lijkt erop dat die tijden voorbij zijn, want buurtbewoners hebben de zangeres al weken niet gezien.

Steun

Toen het niet goed ging met het psychische welzijn van Rachel steunde Roxeanne haar door dik en dun. En voor Fender, en zoontje van Roxeanne, was Rachel een leuke oma. Maar het nog de vraag of Rachel ook in de toekomst betrokken blijft bij het leven van haar dochter en haar gezin. Buurtbewoners beweren namelijk aan weekblad Weekend dat het niet goed gaat tussen moeder en dochter. ,,Ik heb haar in de zomer nog wel een paar keer gezien. Dan gingen ze varen met die kleine. Maar nu is ze volgens mij al weken niet meer hier geweest.”

Als Weekend een reactie vraagt aan Roxeanne antwoordt ze het volgende: ,,Ik ga hier niet op in. Ik voel niet de behoefte daar iets over te vertellen.”

Ahoy

Toen Rachel jaren geen contact had met haar zoon André, bleef Roxeanne haar altijd steunen. Inmiddels hebben Rachel en André weer contact, al gaat het moeizaam. De zanger uitte zich onlangs erg negatief over zijn moeder en noemde haar ‘erg ziek’. Toch verscheen Rachel afgelopen weekend op de concerten van haar zoon in Ahoy.

Tags

ANDRÉ HAZESCONTACTERIK ZWENNESFENDERMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZESROXEANNE HAZESRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck