Roxeanne en Rachel staan samen stil bij sterfdag André Hazes

Roxeanne staat met moeder stil bij overlijden vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een emotionele dag voor de familie Hazes: het is vandaag zeventien jaar geleden dat André Hazes overleed. Roxeanne en Rachel staan stil bij deze dag en koesteren de herinneringen die ze van hem hebben.

Ook Monique staat stil

De volkszanger overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd aan een hartinfarct. Dit jaar zou hij zeventig zijn geworden. ,,Wanneer iemand van wie je houdt een herinnering wordt, wordt de herinnering een schat”, schrijft Roxeanne bij een oude video in de armen van haar vader.

Onder haar bericht krijgt Roxeanne een hoop steun. ,,We gaan er een mooie dag van maken”, reageert haar verloofde Erik. Ook Monique Westenberg plaatst een hartje onder de video. Zelf staat Monique ook stil bij de sterfdag van André Hazes. In haar Instagram Stories deelt ze een foto van zoontje Dré bij het wassenbeeld van zijn opa in Madame Tussauds.

Rachel Hazes plaatst een liefdevolle foto waarbij ze André kust. Ze mist hem nog elke dag. ,,Jij bent en blijft mijn grote liefde en ik jouw allesie”, schrijft Rachel.

Geen contact

Al twee jaar lang zeggen Roxeanne en Rachel geen woord meer tegen elkaar. ,,Wij hebben gewoon geen contact. Maar dat is gewoon goed en dat heeft allemaal tijd nodig”, zei Rachel eerder tegen RTL Boulevard.

Over de reden van de ruzie willen ze zelf niets kwijt, maar vermoedelijk heeft de ruzie te maken met de voormalige beste vriendin van Rachel, Marieke van Beek.

LEES OOK:

DIT is waarom Roxeanne en Rachel Hazes ruzie hebben

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIERACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck