Roxeanne gekwetst door complimenten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De kilo’s zijn er bij Roxeanne Hazes afgevlogen. Trots poseert ze op foto’s die ze op Instagram plaatst. Volgens en fans complimenteren de zangeres met haar lichaam waar ze zo hard voor heeft gewerkt, maar erg blij met de lieve woorden is Roxeanne niet. Sterker nog: ze vindt het kwetsend.

Gezondheid

Haar rondingen heeft Roxeanne altijd omarmt. Ook toen ze nog kilo’s zwaarder was vond ze zichzelf prachtig en schaamde zich niet voor haar lichaam. Dat ze is afgevallen, heeft enkel te maken met haar gezondheid, legt ze uit op haar Instagram. Een te hoge cholesterol, weinig energie en het gevoel er niet optimaal er voor haar zoontje Fender te kunnen zijn waren de drijfveren. En dus niet het ‘mooier’ worden.

,,Ik zag mezelf nooit als een dik of lelijk persoon. Dat vond ik dus best kwetsend om te lezen”, zegt Roxeanne over de reacties van mensen. Velen zeiden ‘Wat zie je er goed uit!’, en ‘Wat ben je slank!’. ,,Oké, maar dat betekent eigenlijk dat er hiervoor niet goed uitzag?” Ik zag mezelf nooit als een dik of lelijk persoon. Dat vond ik dus best kwetsend om te lezen.”

Hulp

Toch is ze blij met haar lichaam, want ze voelt zich weer goed. Ze is zoveel afgevallen met behulp van een trainer en diëtiste, maar natuurlijk heeft ze ook heel erg gezond gegeten. Wel, zo zegt ze, mocht ze één dag in de week allemaal lekkere dingen eten.

Tags

AFVALLENGEHEIMGEKWETSTKILONIET BLIJROXEANNE HAZESTRAINER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck