Roxeanne geroerd door alle steun

Door: Charlotte Wijnen
19-08-2022

Roxeanne Hazes is geroerd door alle steun die ze heeft gekregen na de tweede aflevering van Beste Zangers. ,,Mijn hart is gevuld met liefde’’, laat ze weten op Instagram.

De tweede aflevering van Beste Zangers draaide om zanger Blanks, waarvan zijn echte naam Simon de Wit is. Niet alle kijkers kenden de 25-jarige YouTuber, maar na het zien van de aflevering is heel Nederland verrast door zijn verschijning. 

Lovende reacties

Blanks stal de harten van de kijkers. Hij vertelde onder meer over het verlies van een goede vriend en de impact die dat op zijn leven had. Na dat grote verlies ging hij nog meer muziek maken. ,,Daar kon ik heel veel in kwijt’’, zei hij.

Ook Roxeanne kreeg gisteren wederom lovende reacties. Ze zong het nummer ‘Don’t Stop’ die ze vertaalde naar het Nederlands en ‘vannacht’ noemde.

‘Mijn hart is gevuld met liefde’

,,Voor mij een liedje over ontsnappingsdrang, wanneer je weer eens veel te diep zit. Merken dat die zwaarte je remt in het leven en hopen dat die ander je uit dat diepe dal kan helpen. Over die heerlijke zorgeloze nacht”, zo liet Roxeanne al eerder weten op Instagram.

Het nummer viel enorm in de smaak bij de kijkers. ,,Lieve jullie dankjewel voor de lieve berichtjes. Ik lees alle DM’s. Mijn hart is gevuld met liefde. Dankjewel”, schreef ze na de uitzending.

Meer DenD