Roxeanne Hazes post bijzondere naaktfoto

Door: Sinem Toprak
30-10-2018

Roxeanne Hazes post een naaktfoto op Instagram waar te zien is dat ze hoogzwanger is. De jonge moeder mist haar dikke buik en deelt haar emotie met haar volgers door middel van haar bijzondere naaktfoto.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Onder haar zwart-wit fotootje schrijft ze: ,,Maanden geleden legde ik deze foto vast. Een silhouet van mijn ongeboren zoon en ik. Ik besefte dat mijn lichaam nooit mooier kon worden dan het op dat moment was. Ik besefte dat mijn lichaam nooit iets mooiers kon dragen dan dit. Gek genoeg vervagen de herinneringen aan deze buik. Ik weet soms niet meer hoe de flinke schoppen tegen mijn ribben voelden. Of hoe mijn zoon zich soms helemaal omdraaide en mijn buik alle kanten opging. Dat mis ik. Het gevoel van:Je bent van mij en alleen van mij. Ik hoef je nog niet te delen met de grote mensen wereld. Destijds durfde ik deze foto niet te delen. Maar nu vind ik het de mooiste foto die er van mezelf bestaat. Mijn lichaam wordt nooit mooier dan toen.”

Reacties

Haar Instagram stroomt vol van de positieve reacties op haar naaktfoto. Een volger schrijft: ,,Uitvergroten en af laten drukken en aan de muur. Wat een fantastische foto.” ,,Prachtig! Rox! Stoer dat je dit doet! I love it”, schreef een ander. Een ander schreef dat ze zelfs kippenvel kreeg door het verhaaltje dat Roxeanne onder haar foto heeft geschreven.

Tatoeage

De Instagramaccounts van de trotse moeder en vader Erik Zwennes staan vol met schattige foto’s van hun kleine Fender. Het stel werd tien juli de ouders van hun baby en nog elke dag genieten ze volop van Fenders komst. Dat Erik zo trots is, is niet alleen te zien aan zijn Instagram, maar ook aan zijn tatoeage die hij de afgelopen maand heeft laten zetten.

 

View this post on Instagram

Maanden geleden legde ik deze foto vast. Een silhouet van mijn ongeboren zoon en ik. Ik besefte dat mijn lichaam nooit mooier kon worden dan het op dat moment was. Ik besefte dat mijn lichaam nooit iets mooiers kon dragen dan dit. Gek genoeg vervagen de herinneringen aan deze buik. Ik weet soms niet meer hoe de flinke schoppen tegen mijn ribben voelden. Of hoe mijn zoon zich soms helemaal omdraaide en mijn buik alle kanten opging. Dat mis ik. Het gevoel van: “Je bent van mij en alleen van mij. Ik hoef je nog niet te delen met de grote mensen wereld.” Destijds durfde ik deze foto niet te delen. Maar nu vind ik het de mooiste foto die er van mezelf bestaat. Mijn lichaam wordt nooit mooier dan toen. ❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

 

 

Meer DenD