Roxeanne Hazes blij met aandacht voor pestgedrag op school zoon: ‘Heb ik zelf gemist’

Roxeanne Hazes blij met aandacht pestgedrag
Door: Isabel Kouwenoord
24-09-2022

Roxeanne Hazes is blij dat er op de school van haar 4-jarige zoon Fender gewerkt wordt met een pestprotocol. ,,Dat had ik in mijn eigen schooltijd ook graag willen hebben”, vertelt de zangeres in het AD.

Hazes brengt komende week tijdens de Week tegen Pesten het kinderboek ‘Grapje’ uit over pesten. ,,Ook al gaat het boek over een zebra die wordt gepest omdat hij geen strepen heeft, het is best autobiografisch. Ikzelf zag er vroeger niet anders uit, maar had wel een vader die een apart beroep had. Dat was voer voor pestkoppen”, zegt de dochter van André Hazes.

LEES OOK:

Roxeanne heeft geen spijt van uitspraken over Rachel: ‘Eerlijk geweest’

Gemist

Haar zoontje Fender gaat sinds kort naar school, en dat is voor Rox best spannend. “Hoe spannend ik dat ook vind, ik merk dat er nu meer aandacht is voor pesten. Er is bijvoorbeeld een pestprotocol, dat heb ik als kind gemist”, vertelt Hazes.

Geen spijt van uitspraken

Afgelopen maand veroorzaakte Roxeanne nog veel ophef, toen ze in het programma Beste Zangers uitspraken deed over het moeder Rachel Hazes. Zo liet ze veel los over haar moeilijke jeugd. Later liet ze weten dat ze nog steeds achter de uitspraken staat. ,,Ik sta precies achter hetgeen ik heb gedeeld”, zegt ze vastbesloten.

Meer DenD