Roxeanne Hazes breidt clubtournee uit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Roxeanne Hazes heeft extra concerten toegevoegd aan haar clubtournee. De zangeres doet volgend jaar zeven extra shows, kondigde ze donderdag aan op Instagram.

“Na de aankondiging van de najaarstour kreeg ik veel de vraag of we ook nog naar andere steden konden komen. Inmiddels zijn de eerste data uitverkocht, dus zijn we gaan kijken waar we met de band nog meer konden spelen. Vandaag gaan zeven nieuwe clubshows in de verkoop”, schrijft Hazes. De nieuwe optredens staan in februari gepland in steden als Hengelo, Tilburg, Rotterdam en Groningen.

De zangeres belooft tijdens de concerten “klassiekers, veel nieuwe muziek en de beste Beste Zangers-liedjes” te spelen. Muziek van haar vader André Hazes zingt ze niet, zo vertelde ze onlangs in Beste Zangers. Om die reden doet ze ook niet meer mee aan Holland Zingt Hazes, normaal gesproken de enige keer in het jaar dat ze zijn nummers wel zong. De zangeres wil zich “de aankomende tijd focussen op andere mooie dingen waar ik mee bezig ben”, schreef ze maandag op Instagram.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie