Roxeanne Hazes: ‘Fender lijkt sprekend op mijn vader’

fender is net vader Roxeanne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fender, het zoontje van Roxeanne Hazes en haar partner Erik Zwennes, heeft zijn opa André Hazes nooit ontmoet. Toch heeft hij volgens Roxeanne juist het meeste weg van hem.

Volgens Roxeanne lijkt de kleine Fender helemaal niet zo op haar of Erik, maar juist op zijn opa André Hazes. ,,Mijn vader was een heel charmante man. Heel erg sociaal. Iedereen vond hem grappig en eerlijk en dat merk ik op bij mijn kind”, vertelt ze in de podcast ‘Vad3r’.

‘Herken ik niet van mezelf’

Toen Roxeanne zelf nog een kind was, keek ze meer de kat uit de boom. Fender heeft daarentegen geen last van die verlegenheid. ,,We hebben een kind dat super sociaal is en dat op iedereen afstapt en praatjes maakt. Hij durft de kamer echt op te eisen en dat vind ik heel grappig om te zien, want dat herken ik niet zozeer van mezelf”, aldus Roxeanne.

Bijzondere band met opa

En naast het feit dat Fender veel wegheeft van zijn opa, heeft hij er ook een speciale band mee. ,,Hij heeft al best wel jong een heel bijzondere band met mijn vader. Als hij een plaatje ziet van hem dan spreekt hij mensen aan en zegt hij: ‘Dat is mijn opa’.”

Tags

ANDRÉ HAZESERIK ZWENNESFENDERHAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck