Roxeanne Hazes is enorm eenzaam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Een hele grote bruiloft met al haar vrienden is een van de grootste wensen die Roxeanne Hazes heeft. Tot ze beseft dat ze die eigenlijk niet heeft…

Roxeanne en Erik willen een grote bruiloft met allemaal vrienden en familie, tot blijkt dat hun wens niet vervuld kan worden. ,,Er bleken maar twee vrienden te zijn. En één daarvan is mijn moeder!”, vertelt Roxeanne lachend tijdens een radio-uitzending van NPO 3FM.

,,Dat wordt een klein feestje dus ik dacht: we vliegen gewoon lekker naar Vegas”, vertelt Roxeanne die haar moeder natuurlijk ook bij de bruiloft wil hebben.

Enorme loners

Op de vraag of de bruiloft door de gasten van Erik groter zal worden antwoordt Roxeanne: ,,Nee Erik heeft ook geen vrienden, we zijn echt enorme loners samen.” Tijdens de zwangerschap van Roxeanne merkte ze dat al haar vriendengroepjes steeds kleiner werden: ,,Serieus, neem een kind en je ziet ineens wie je echte vrienden zijn.” En trots zegt Roxeanne: ,,Echt alles draait om je kind, dat is het enige wat telt. Ik ben geboren om moeder te worden.’’

Nog lang niet

Dat het een kleinschalig feestje zal worden is nu wel helder, maar wanneer zal het feest plaatsvinden? Roxeanne wil pas trouwen als Fender oud genoeg is om de ringen te brengen: ,,Verloofd zijn vind ik eigenlijk ook erg leuk.”

 

Tags

ALLEENERIK ZWENNESFENDERROXEANNE HAZESTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie